Lamborghini Gallardo

 

Detta är ju en snygg bil

 

Lamborghini Gallardo

Lamborghini Gallardo

 

 

Lamborghini Gallardo från sidan

Lamborghini Gallardo från sidan

 

Lamborghini Gallardo driver Conney Johansen

Lamborghini Gallardo driver Conney Johansen

Men Titta det är ju jag som kör.

Jag fick en liten provtur i en Lamborghini Gallardo i födelsedagspresent från min sambo Anneli.

Mina förväntningar låg rätt lågt innan jag fick köra. Jag trodde det var någon gammal gubbe som hade en bil som han lånade ut för att få in lite extra pengar och att man var tvungen att köra snigelfart på vägen.

Men… Har man låga förväntningar så blir det rätt bra i slutet.

Detta var en dansk firma som hade det som sin affärsidé att hyra ut exklusiva bilar i Danmark och Sverige, viket kändes mycket bättre.

Sedan hade jag en trevlig glad dansk instruktör. Han gick igenom det mesta och man skulle följa vad han sa.
En av instruktionerna var ” När du har raksträcka och långt till bilen framme, så håller du ratten rak, sen kan du gasa på.”
Självklart gjorde jag som han sa, plattan i botten (kanske inte helt i botten, men långt ner), automatlådan växlade ner VRÅLET bakom sätet bedövade och man trycktes bak i stolen. Kunde inte annat än att skratta.

Turen varade ca 15km så det var inte så långt men jag var glad och lycklig. Nackdelen med en sådan här bil är att när jag kom in i en cirkulations plats vid Lund, så hade de inte klipp gräset ordentligt man kunde inte se över det.

Till er som funderar, gör det! detta arrangerades av liveit.se.
Otroligt roligt ett måsta att prova någon gång i livet.