Vad är det som händer med mitt land?

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Nyheter från, Lerumstidningen
Debatt

Hej! Jag heter Samuel och känner mig rejält åsidosatt och irriterad på Lerums kommun som gett mig avslag angående min begäran om hjälp till bostad för mig och mina tre pojkar som är två, fyra och sju år gamla, där den äldste dessutom har diagnoserna atypisk autism och ADHD.

Anledningarna till avslaget är, enligt socialtjänsten i Lerum att eftersom jag har fast arbete och inte har några betalningsanmärkningar så har jag möjlighet att ordna upp min egen boendesituation helt på egen hand.

Men sanningen är att jag står inför min fjärde flytt med mina barn på cirka tio månader. Nu går mitt nuvarande andrahandskontrakt ut den 31 juli men jag har inte kunnat lösa tak över huvudet åt mig och mina barn, tiden är nu extremt knapp!

Socialtjänsten i Lerum påpekar dessutom att det inte är en akut nödsituation och vidare per telefon så anser dom att mina barns behov är tillgodosedda. Vad är då en akut nödsituation om den vi befinner oss i inte faller inom ramarna? Och hur menar Lerums socialtjänst att mina barns behov är tillgodosedda nu när vi ställs under bar himmel inom några veckor?

Samuel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *