Detaljer om Pixel 2 XL-skärmen läckta

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Tekniknyheter från, Mobil
Kort efter att bilder som påstås föreställa Googles kommande smartphone Pixel 2 XL läckt ut, dyker nu även detaljerad information om enhetens skärm upp.

Det är källor till XDA Developers som kommit med uppgifterna om de påstådda skärmspecifikationerna för Googles kommande smartphone-enhet Pixel 2 XL. Detta efter att det så sent som igår dykt upp bilder som påstås föreställa den kommande enheten. Och om man får tro uppgifterna som nu publicerats, så verkar det handla om en tämligen intressant telefon. 

6-tumsskärm

Enheten ser av allt att döma ut att få ett aspektratio på 2:1 och skärmen påstås mäta 6 tum på diagonalen. Det ska handla om en OLED-skärm med 1440p-upplösning, och dessutom sägs skärmen vara av så kallad ”ambient display”-typ, något som innebär att både hela eller delar av den kan vara ständigt aktiverade. Finessen finns bland annat på Samsungs Galaxy S7- och S8-enheter, som således kan visa grundläggande information som klockslag och datum även när telefonen inte används. 

Klämbar ram

Redan igår började dessutom uppgifter cirkulera om att enheten ska vara rustad med en klämbar ram enligt samma princip som HTC:s U11. Den saken upprepas i de färska ryktena, och det påstås att man bland annat ska kunna nyttja funktionen till att tysta inkommande samtal. Trots ryktena om en klämbar ram, så vidhåller alla källor fortfarande att det är LG som kommer att tillverka enheten. Men eftersom det är just rykten det handlar om, så är sund dos skepsis förstås också på sin plats. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *