Läcka avslöjar oförändrad batterikapacitet för S9 och S9+

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Tekniknyheter från, Mobil
Exakt samma som föreångarna

Läcka avslöjar oförändrad batterikapacitet för S9 och S9+

Reservdelsbutiken Union Repair har publicerat bilder på reservbatterier till Samsungs kommande flaggskeppstelefoner Galaxy S9 och S9+. Och att döma av informationen på bilderna så har batterierna exakt samma kapacitet som batterierna hos föregångarna S8 och S8+.

Publicerad:

2 feb 2018 – 08:31

Uppdaterad:

2 feb 2018 – 08:31

Det har förekommit en hel del rykten som gjort gällande att Samsungs nya flaggskeppstelefoner Galaxy S9 och S9+ skulle få större batterier än föregångarna S8 och S8+. Men det tycks inte stämma. En färsk läcka vittnar nämligen om att enhtererna får exakt samma storlek på batterierna som föreångarna, det vill säga 3 000 respektive 3 500 mAh. Det är reservdelsbutiken Union Repair som – möjligen av misstag – nu publicerat bilder på S9-batterier på sin sajt. 

Effekten oklar

Det framgår med stor tydlighet vilken kapacitet reservdelsbatterierna har. På vilket sätt den oförändrade batterikapaciteten påverkar telefonernas prestanda lär vi däremot inte kunna avgöra förrän efter att de lanserats. Det handlar om allt ifrån hur energisnåla de nya komponenterna är till hur man optimerat mjukvaran i telefonerna. Galaxy S9 och S9+ presenteras vid ett event i Barcelona den 25 februari, i samband med Mobile World Congress. 

408180951112_10155941347166113