157 nya emojis till IOS och Android

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Tekniknyheter från, Ny TeknikSnart kan du skicka en liten muffin-emoji följt av ett frågetecken, när du vill be kompisen om en fika. Eller en nedfrusen smiley när, tja, du vill skriva till någon att det är kallt.

Det här är bara två av alla nya meddelandevarianter som blir möjliga när iOS och Android snart släpper sina nya emojis. Enligt CNN Tech finns det redan nu 157 nya emojis planerade.

Förutom en muffin och en frusen gubbe, kommer kollektionen att utökas med bland annat en känguru, en hummer, en påfågel och en lama. Dessutom kommer vissa av de redan befintliga emojisarna att få sig en uppdatering. Bland annat med nya frisyrer, som lockigt eller snaggat, och nya hårfärger som rött och vitt.

De nya emojisarna släpps senare i år.