Panasonic Lumix GX9: mer fart i mindre hus

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Nyheter från Fotosidan.https://obj.fotosidan.se/obj/docpart/fd/fd1bcfbd87840339f3659d301e320d34.jpg
#iamthecover Path of light. Under vintern så har vi haft en tävling tillsammans med Nikon Sverige där vinnarbilden kommer bli vårt omslag av nr 2 av Fotosidan Magasin. Nästan 1000 bilder laddades upp! Och nu är det klart! Stort grattis Christian Lindberg – din bild kommer pryda omslaget! Bilden är tagen vid Morups Tånge strax norr om Falkenberg. ”Jag valde grinden till fyren som förgrund och den upplysta gången upp till fyren som ledande linje. Bilden består av en exponering, 20 sek, 15mm, f3.2, ISO 2000. Kamera Nikon D750, objektiv Irix 15mm f2.4.” Foto: Christian Lindberg Läs mer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *