Bra värdemätare för Örkelljunga

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Nyheter från, Helsingborgs Dagblad Ängelholmhttps://hds.imgix.net/LyV0A6r_V9WLc3J8ALwkaPNB-KQ.jpg?w=704&h=396&crop=faces,entropy&fit=crop&fm=jpg&auto=format&q=60

Det är inte nu ÖVK ska vara som bäst, men en hemmamatch mot en av de tuffaste konkurrenterna blir en bra värdemätare för Jonas Svantessons lagbygge. Serietvåan Hylte/Halmstad gästar Forum Örkelljunga för ett prestigefyllt derby.

– Det ska bli jättekul. Vi har spelat okej nu på slutet. De perioder vi har spelat dåligt har blivit kortare, säger Svantesson.

Han gav truppen ledigt på onsdagen för att istället ha en morgonträning på matchdagen. Skade- och sjukdomssituationen är oförändrad. Det innebär att Svantesson mönstrar samma trupp som i de senaste matcherna.