Ny förlust för Wengers Arsenal

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Nyheter från, Helsingborgs Dagblad Ängelholmhttps://hds.imgix.net/J-bH0LUN4dVWPpgU1t19Rp-P8BQ.jpg?w=704&h=396&crop=faces,entropy&fit=crop&fm=jpg&auto=format&q=60

Arsenals tränare Arsène Wenger i fokus när hans lag åker på en ny förlust, den här gången 1–2 borta mot Brighton.Bild: Gareth Fuller/AP/TT

Frågan om när Arsène Wenger får lämna sitt jobb som tränare i Arsenal känns mer och mer aktuell för varje match laget spelar. Mot Brighton borta i Premier League hamnade Arsenal i underläge med 0–2 redan efter 26 minuter sedan Lewis Dunk skjutit och Glenn Murray nickat in varsitt mål.

Pierre-Emerick Aubameyangs reducering före paus väckte vissa förhoppningar hos luttrade Arsenalsupportrar, men förgäves. Matchen slutade 2–1 till Brighton som klättrade upp till tionde plats i tabellen.

På de sex senaste matcherna har det bara blivit en seger för Arsenal, 3–0 borta mot Östersund i Europa League – i övrigt fem förluster och totalt 5–11 i målskillnad. I ligan är man fast på sin sjätteplats och det skiljer tretton poäng upp till fjärdeplatsen och spel i Champions League kommande säsong.