Polis undersöker misstänkt explosion i London

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Nyheter från, AftonbladetRäddningstjänst och polis undersöker just nu en misstänkt explosion i området Romford i nordöstra London, uppger Sky News.

Inledningsvis finns det inget som tyder på att det ska vara terrorrelaterat.

Enligt uppgifter har bostäder på gatan blivit evakuerade och människor har uppmanats att undvika området kring Farnham Road, medan polisen undersöker orsaken till den misstänkta explosionen, skriver Sky News.

Polisen säger följande om händelsen: ”Strax före klockan 13.30 söndagen den 4 mars inkommer rapporter om en explosion i en lokal på Farnham Road i Harold Hill. Polisen och räddningstjänsten är på plats. Vi väntar på en uppdatering om någon är skadad”.

Texten uppdateras.

Dagens tre rubriker 00:29

EBBA THORNÉUS