Bilder visar Nokia-mobil med sensorpanel

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

https://www.mobil.se/nyheter/bilder-visar-nokia-mobil-med-sensorpanel

565237

Tycks ha visats upp vid ett event

Det har dykt upp bilder på det kinesiska sociala nätverket Baidu som av allt att döma visar en kommande mobiltelefon från Nokia utrustad med sensorpanel. Det är oklart vad det handlar om för enhet, men en kinesisk sajt påstår sig ha en del specifikationer på telefonen som skvallrar om en smartphone i mellansegmentet.

Telefonen på bilden är helt klart mycket lik Apples Iphone X, med förhållandevis tjocka skärmkanter längs långsidorna och en sensorpanel högst upp. Den största designmässiga skillnaden står att finna i botten av telefonen, där en skärmkant med Nokia-loggan huserar. På bakstycket hittar man en vertikal dubbelkameralösning och en fingeravtryckssensor. 

Påstådda specifikationer läckta

Bilderna har publicerats via det kinesiska sociala nätverket Baidu. En kinesisk sajt säger sig dessutom ha mer information. Man nämner förvisso inget namn på enheten, men påstår sig veta att den har 5,9-tumsskärm (med bildförhållandet 19:9), Snapdragon 636-chipp (alternativt Mediateks P60-chipp i vissa regioner), 4 eller 6 GB arbetsminne samt 64 eller 128 GB lagringsutrymme och ett batteri på 3 300 mAh. Vi lär få anledning att återkomma till den här enheten, förutsatt att den finns på riktigt och det hela inte bara är fejk. Men bilderna ser onekligen autentiska ut, och bakgrunden tyder på att enheten visats upp i samband med någon typ av officiellt evenemang.

Relaterade artiklar

Mobil RSS