Man försökte köra över poliser

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Foto: Johan Nilsson/TT

En misstänkt drogpåverkad man försökte köra över poliser och deras bil i Åtvidaberg. Arkivbild.

En man misstänks för försök till grov misshandel, grov vårdslöshet i trafik och rattfylleri under drogpåverkan efter en våldsam färd i Åtvidaberg.

Polisen larmades vid 15.30-tiden om att mannen körde vingligt på länsväg 731 och var nära att krocka med flera andra bilister. När polisen fick syn på mannen i bilen i Åtvidaberg och skulle kontrollera honom, försökte han köra på poliserna och polisbilen. Ingen skadades dock, enligt polisens hemsida.

Mannen körde sedan iväg och polisen tog upp jakten efter det vinglande fordonet. I Grebo tog färden slut på ett gärde och föraren sprang ut i terrängen. Han stoppades till sist av polisens hundpatruller.

Dagens tre rubriker 9 maj 00:29

Aftonbladet Nyheter RSS

Kommentera