Ett omöjligt uppdrag – men Patrick Aparicio uppfyller alla krav

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Fyra år i rad har Engelholm vunnit SM-guld, så den nye tränaren Patrick Aparicio får en tuff uppgift när han ska ersätta Per-Anders Sääf.

Jag måste först erkänna att jag blev rätt paff när jag fick höra att Engelholm inte ville fortsätta med Per-Anders Sääf som tränare. Efter fyra raka SM-guld; med fyra i stort sett helt olika lag, trodde jag det var helt givet att Sääf skulle bli kvar och beslutet att satsa på en annan coach kändes väldigt märkligt. Sportchefen Fredrik Tågsjö och hans styrelsekollegor valde knappast den enklaste vägen, men under onsdagen skrevs kontraktet på och är det någon som ska lyckas med det omöjliga uppdraget, att ersätta Sääf, så är det Patrick Aparicio. Tågsjö säger att meritlistan talar sitt tydliga språk, men den rutinerade EVS-ledaren är mer noggrann än så. Aparicio har naturligtvis inte bara en rad med fina siffror på pappret, den nye EVS-tränaren uppfyller även alla andra, mer svårtolkade, krav.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

HD Ängelholm RSS

Kommentera