Ikväll klockan 18: Här följer du lanseringen av Oneplus 6

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

På sin egen Youtube-kanal sänder Oneplus ikväll sin lansering, men även i Stockholm kommer man kunna uppleva telefonen.

Oneplus har ansträngt sig för att göra dagens lansering till något riktigt speciellt. Användare har både kunnat köpa och vinna biljetter till lanseringen och utöver den stora lanseringen i London, den som sänds direkt på bolagets Youtube arrangerar Oneplus event i ett trettiotal städer över hela världen. En av de städer där inbjudna kan se telefonen först av alla är Stockholm och där kan inbjudna ikväll testa teleofnen och även höra en av bolagets grundare, Carl Pei tala.

Mobil finns givetvis på plats på kvällens event och senare ikväll skriver vi mer om våra första intryck av nya Oneplus 6 här på mobil.se. Från klockan 18 svensk tid kan den som vill följa lanseringen i London direkt på Youtube via filmen nedan. 

Mobil RSS

Kommentera