Nextjet i konkurs – alla flyg ställs in

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

”Det är djupt beklagligt att styrelsen tvingats ta detta beslut. Speciellt för våra passagerare som direkt drabbas av detta och för vår personal, men också för våra leverantörer och samarbetspartners. Vi har gjort allt som står i vår makt för att hitta en lösning, men tyvärr inte lyckats. Det som nu sker är att en konkursförvaltare ska utses som kommer att ta beslut om bolagens framtid”, kommenterar VD Magnus Ivarsson i ett pressmeddelande.

Enligt bolaget går det inte längre att boka några biljetter och uppmanar sina passagerare att avstå från att ta sig till någon av Nextjets avreseflygplats. Den som har bokat en resa via flygbolaget rekommenderas att ta kontakt med resebyrå eller kortutgivare för vidare information.

Nextjet är Sveriges största regionala flygbolag, med Stockholm-Arlanda som huvudflygplats. Linjenätet inkluderar 21 orter, de flesta i Sverige, men även i Danmark, Finland och Norge.

Sverigesradio Göteborg RSS

Kommentera