Gympan där alla passar in

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;
Höganäs

Gympan där alla passar in

Alla kan gympa är precis vad det låter som: gympa där lusten håller sig nära och prestationsångesten långt borta. Nästa helg blir det läger på Lingvallen med deltagare från hela Sverige – det nordvästskånska konceptet har spritt sig och inget ser ut att hejda dess framfart.

Birgitta Green inleder varje pass sittande, följt av en uppvärmning och sedan blir det olika moment som grundar sig på grundrörelser såsom att springa, åla, krypa, kasta och rulla.Bild: Caroline Wickmark

Det är full rulle och hög ljudvolym inne i Allerums gymnastiksal. Ett femtontal ungdomar har gympa och 14–åriga Hanna Bengtsson från Viken lever sig in i dansen som repeteras inför helgens föreställning.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

HD Ängelholm RSS