Det kan komma en budgetversion av Pixel 3 – här är alla ryktena

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

I början av nästa år kan Google komma att släppa en billigare variant av sin mobiltelefon som skulle kunna konkurrera med Iphone SE. Här är de senaste ryktena om nästa generation av Google Pixel.

2018-06-05: Budgetversion av Pixel på gång

I höst väntas Google släppa Pixel 3 och Pixel 3 XL, men nu kan det vara en tredje version av mobiltelefonen på ingång. Under första halvåret 2019 kommer Google att lansera en enklare Pixel i mellansegmentet som skulle kunna konkurrera med Iphone SE, enligt den ofta träffsäkra läckaren Roland Quandt.

Läs mer: Samsung Galaxy Note 9 – här är alla rykten om telefonen

Han är själv osäker på lanseringsdatumet och hårdvaran, men skriver att telefonen bygger på chippet Snapdragon 710. Ett nytt chipp från Qualcomm som ska leverera hyfsad prestanda för en relativt billig peng.

2018-05-31: Sensorhaka och kantfri skärm

Det verkar som att Google har bestämt sig för att släppa en ny Pixel-telefon varje höst. Nya uppgifter tyder på att Pixel 3 och Pixel 3 XL kommer att släppas i oktober, rapporterar Bloomberg.

De två storlekarna väntas få lite olika design. Enligt uppgifterna kommer XL-mobilen att få en sensorhaka i likhet med Iphone X och displayen kommer att täcka nästan hela framsidan av telefonen förutom fronthögtalaren i bottenkant som Google valt att behålla.

Läs mer: Iphone X – följ ryktena och läckorna fram till lanseringen

Standardvarianten av Pixel 3 väntas påminna mer om Pixel 2, och sägs släppas utan sensorhaka och med skärmkanterna intakta.

Ett annat intressant rykte är att Google lagt ut tillverkningen på Foxconn, samma bolag som tillverkar Iphones åt Apple. De två första Pixel-generationerna tillverkades av HTC och senare LG. Google har inte velat kommentera ryktena.

Utvecklingen av mobilerna ska även fått skjuts när Google köpte loss mobildivisionen från taiwanesiska HTC. Affären blev klar i början av året och innebar att Google betalade 1,1 miljarder dollar för att ta över merparten av HTC:s mobilutveckling och att 2 000 HTC-ingenjörer fick ny arbetsgivare.

Ny teknik RSS