BRA tar över flyglinjen Kristianstad-Stockholm

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Tidigare i veckan kom beskedet att flygbolaget Sparrow lägger ner sin flyglinje mellan Kristianstad Österlen Airport och Arlanda. Sedan dess har förhandlingar skett med andra bolag. På torsdagens eftermiddag kom pressmeddelandet att BRA börjar flyga mellan Kristianstad och Bromma.

– Det stöd och intresse som vi ser från det lokala näringslivet, politiker och Kristianstad Österlen Airport gör att vi är övertygade om att öka antalet resenärer mellan Kristianstad och övriga landet via Bromma, från dagens nivåer, säger Christian Clemens, vd för BRA, i ett pressmeddelande.

Flygplatsens vd Jonas Haak är väldigt nöjd med det nya samarbetet. 

– Det känns helt fantastiskt att vi har lyckats lösa det här på det här sättet. Det känns väldigt väldigt positivt. 

– Vi är helt övertygade båda parter om att vi kommer att öka passagerarantalet, säger han. 

Sverigesradio Malmö RSS