Anställd skickade ut falska fakturor

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;
Ängelholm

Anställd skickade ut falska fakturor

En 31-årig man i Ängelholm misstänks för att olagligt ha försökt sko sig på kunderna till det företag han var anställd i.

Enligt polisanmälan har mannen skrivit ut falska fakturor till företagets kunder. På fakturorna har 31-åringen uppgett sig representera företaget han var anställd i, men pengarna som betalades in hamnade på hans eget konto.

Det ska enligt polisen vara företagets ägare som på måndagen upptäckte och anmälde den olagliga faktureringen. I anmälan framgår det inte hur många som låtit sig luras av 31-åringen, eller hur stora summor det handlar om.

31-åringen misstänks nu för grovt bedrägeri, urkundsförfalskning och olovlig identitetshandling.

HD Ängelholm RSS