Galaxy Note 9 har hälsat på hos amerikanska FCC

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

De rykten som cirkulerat om att Samsung planerar att offentliggöra sin nya flaggskepps-enhet Galaxy Note 9 lite tidigare på året än föregångarna tycks av allt att döma vara korrekta. Detta då Galaxy Note 9 redan nu har godkänts av den amerikanska kommunikationsmyndihgeten FCC, som måste certifiera alla enheter som ska säljas på den amerikanska marknaden. Certifieringen av Note 9 var således klar redan den 25 juni, det vill säga mer än en månad tidigare än vad som var fallet med förra årets Galaxy Note 8. 

Presenteras sannolikt den 9 augusti

Samsung har fortfarande inte offentliggjort något presentationsdatum för Galaxy Note 9, men ett event av något slag ska enligt obekräftade uppgifter vara planerat i New York den 9 augusti. Och sett till tajmingen så stämmer det datumet utmärkt med FCC-godkännandet, så vi lutar nog åt att det är den 9 augusti som gäller. Telefonen förväntas få en 6,4-tumsskärm med upplösningen 1 440 x 2 960 pixlar, Exynos 9810-chippset (eller Qualcomms Snapdragon 845 på den nordamerikanska marknaden), 6 eller 8 GB arbetsminne samt lagringsalternativ från 64 till 512 GB. 

Mobil RSS