Nu får Huaweis P20 Pro äntligen videoinspelning med 960 fps

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Videoinspelning med 960 bilder i sekunden är en egenskap som bara Samsungs Galaxy S9 och Sonys Xperia XZ2 kan erbjuda i dagsläget, men inom kort kommer ett antal lyckliga Huawei-användare att få tillgång till samma sak. Det handlar om alla som köpt Huaweis P20 Pro, det vill säga den mest avancerade versionen av Huaweis senaste flaggskeppstelefoner i P20-serien. Funktionen medger dock inspelning med 960 fps enbart vid 720p-upplösning, vilket placerar den på par med Galaxy S9. Xperia XZ2 är därmed även fortsättningsvis ensam om att erbjuda 960 fps vid full HD. 

Kan dröja 

Huaweis uppdatering innehåller förutom den utökade funktionaliteten på videosidan även ett gäng säkerhetsrelaterade uppdateringar och allmänna förbättringar av kameramjukvaran, bland annat vad gäller gränssnittet och placeringen av zoomreglaget. Dessutom har man optimerat telefonen för lägre energiåtgång. Huawei har precis börjat rulla ut uppdateringen globalt (CLT-L29C432B131) och det kan således dröja innan den finns tillgänglig för alla användare. 

Mobil RSS