Logitech G305 Lightspeed – trådlös spelmus med hög prestanda och låg vikt

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Inledning

Trådlös kringutrustning ansågs länge vara något som inte hör hemma bland tävlingsinriktade spe, fram tills Logitech lanserade G900 Chaos Spectrum och visade vad trådlösa möss kan göra. Efter det hängde flera bolag på tåget med egna trådlösa modeller, samtidigt som Logitech fortsätter att höja ribban.

Logitech_G305-29.jpg

Senaste milstolpen går under namnet G305 Lightspeed och fungerar enbart som trådlös. Paradnumret är en batteritid på 250 timmar av konstant spelande eller ett lågenergiläge med en livslängd upp till nio månader. Detta är möjligt tack vare sensorn Hero som är cirka tio gånger mer energieffektiv än tidigare modell.

Det har blivit dags att ställa Logitech G305 Lightspeed på prov och se om den lever upp till löftena.

Sweclockers RSS

Kommentera