Nya numret av Tidningen Mobil ute nu

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Nummer4  av Mobil som nu finns ute innehåller vårt stora jämförande test av (nästan) alla toppmodeller som släppts den senaste tiden. Vi har också en bilaga om LG, med ett extralångt test av företagets nya toppmodell G7 Thinq, och en genomgång av hur Google Assistant fungerr med telefonen, med mera. Bland testerna märks Oneplus 6 och Huawei P20 Lite. Vi har också gått igenom hur Androidtillverkarna skött sina uppdateringar sedan Android 8.0 släpptes.

Som prenumerant på tidningen Mobil kan du läsa tidningen gratis hos Ztory men du kan även läsa på ett av nedanstående vis.

Läs Mobil nr 4 2018 i din Ipad och Iphone:
Skaffa abonnemang med Readly eller Ztory

Läs Mobil nr 4 2018 i din Android:
Skaffa abonnemang med Readly eller Ztory

Mobil RSS