Sista betan av Android P före skarp release släppt

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Den fjärde betan finns tillgänglig nu som maskinavbild, och väntas komma som systemuppdatering till de med Pixeltelefoner som är med i Androids betaprogram. I år är även Nokia, Sony, Xiaomi och Oneplus med i betaprogrammet med utvalda modeller, och dessa väntas få sina uppdateringar snart.

Till skillnad från tidigare betaversioner verkar version 4 av Android P inte innehålla några nämnvärda nyheter jämfört med föregående betor, utan det handlar om en nästan färdig version där de flesta buggar fixats. För den som är sugen på att vara tidigt ute med Android P är detta alltså ett bra tillfälle att hoppa på betaprogrammet.

Google har hållit det utstakade tidsschemat för betaversionerna och det innebär att man också kommer att släppa den färdiga versionen någon gång under tredje kvartalet som utlovat. Det är inte osannolikt att det blir i andra halvan av augusti precis som för Android 8.0 Oreo och Android 7.0 Nougat. Det skulle underlätta för tillverkare som Sony som vill lansera mobiler inför IFA-mässan den 9 augusti med nästa Androidversion.

Mobil RSS