Galaxy Note 9-ägare klagar på skärmproblem

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

En illusion eller ett tillverkningsfel? Ja, den saken är inte klargjord ännu, när det gäller de skärmproblem som flera Galaxy Note 9-ägare nu slagit larm om, och som manifesterar sig i vad som ser ut som ett ljusläckage på vänster långsida, precis där skärmen möter aluminiumramen på telefonerna. Har man väl fått syn på läckan är det svårt att inte se den, hävdar användarna. Det är inte heller alla enheter som har det påstådda felet. 

Samsung undersöker

Vissa användare menar att det skulle kunna röra sig om en illusion som uppstår på grund av skärmens böjning och att det handlar om reflektioner i glaset från skärmen. Samsung ska enligt uppgifter titta närmare på saken, men har ännu inte kommit med något offentligt uttalande. Det är fortfarande oklart hur omfattande skärmproblemen tycks vara. 

Mobil RSS