Lerum vände i välspelad match

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Fotboll

Det blev en målrik match där Lerum två gånger hämtade igen underläge och till slut vann en målrik match hemma mot Näset/Väster. Lagen gjorde bara varsitt mål i första halvlek innan gästerna återigen tog ledningen i den andra. Därefter lossnade det för Lerum som vann med 5–3.

– Detta var en trevlig och riktigt bra fotbollsmatch från både vår och motståndarnas sida. En av de bästa vi spelat i år. Alla försökte spela bra fotboll med mycket passningsspel. Lerum förde spelet större delen av matchen, men Näset/Väster var livsfarliga i sina omställningar, säger ledaren Lars Brander.

Närmast väntar tuffast möjliga motstånd i serieledaren Landvetter.

– Nu är det dags att de åker på sin första förlust för året, säger Lars Brander.

Lerumstidningen RSS