Här är allt vi vet om nya Oneplus 6T

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Här samlas alla uppdateringar, rykten och läckor om Oneplus kommande mobiltelefon som vi tror kommer att få namnet Oneplus 6T eller Oneplus 7.

Mobiluppstickaren Oneplus har med konceptet hög kvalitet och låg prislapp börjat få ett rejält fotfäste. Vårens lansering av kritikerrosade Oneplus 6 befäste positionen ytterligare.

Men nu väntar nästa telefon. Förra året släppte bolaget först modellen Oneplus 5 i juni och sedan 5T i november. Så frågan är om nummer 6 också får en efterträdare någon gång under hösten.

Läs mer: Här är allt vi vet om nya Google Pixel 3

I veckan kom åtminstone en av allt att döma avsiktlig läcka som ger en fingervisning om vad nästa telefon kan innehhålla. En användare på det kinesiska sociala nätverket Weibo laddade upp en bild på en tom Oneplus-kartong som innehöll en skiss på en mobiltelefon.

Bilder som sedan fångades upp av Slashleaks.

Det första som fångar ögat är att sensorhakan på telefonens framsida har krympt ordentligt. Utseendet påminner om nya Oppo F9 – ingen förvåning i sig då Oppo och Oneplus har samma ägare.

Läs mer: Klart: Då släpps nya Iphone XS och Apple Watch 4

Läckan indikerar också att Oneplus 6T får en fingertrycksavläsare under glaset, i stället för en placerad på baksidan som hos 5T och 6.

Ny teknik RSS