Sony gjorde Twittermiss: Antydde Xperia XZ3 med 5G-stöd

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Ja, det var många som hade svårt att förstå vad Sony egentligen menade när man igår publicerade en tweet från sitt konto @SonyMobileNews på Twitter som löd: ”5G är på gång! Upplev supersnabb uppkoppling och förbättrade upplevelser med Xperia #XZ3”. Något 5G-stöd för Sonys nyligen offentliggjorda Xperia XZ3 har nämligen aldrig nämnts, och telefonen är dessutom rustad med modemet Snapdragon X20, som inte är förberett för 5G. Men spekulationerna tog genast fart, och bland de många teorierna flödade bland annat tankar om att Sony eventuellt planerade ett modembyte i telefonerna. 

Dementerades i tweet idag

Idag kom dock en ny tweet från Sony där man klargör att det inte är tal om något 5G-stöd för Xperia XZ3. ”Vi vill klargöra en tidigare tweet och bekräfta att Xperia XZ3 inte har stöd för 5G. Även om vi inte har kommit riktigt så långt, så ser vi fram emot framtiden med 5G och Xperia” lyder budskapet i den nya tweeten. Den första tweeten har nu raderats och det tycks alltså har rört sig om ett misstag och ingenting annat. Xperia XZ3 släpps den 5 oktober. 

Mobil RSS