Läckta bilder kan föreställa nya Nokia 7.1 eller 7.1 Plus

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

En ny Nokia-enhet av något slag är helt klart på gång. Ja, i och för sig så är inte ens den saken helt säkerställd, men HMD Global – som äger rätten till varumärket på mobilsidan – har hur som helt bjudit in till ett lanseringsevent den 4 oktober. Det har gått rykten om allt från en global lansering av de befintliga telefonmodellerna Nokia 5.1 Plus och 6.1 Plus till att det skulle kunna handla om Nokia 9. Men med största sannolikhet lär vi få se Nokia 7.1 och 7.1 Plus, och troligen så är det också den enheten som syns på de färska bilder som nu fått spridning via kinesiska Baidu. 

Visar endast baksidan

Det framgår inte av bilderna vad det är för enhet det handlar om, och dessutom så har bara bakstycket fångats på bild. Telefonen liknar ingen av de befintliga smartphone-modeller som Nokia släppt, så det handlar definitivt om en ny produkt. Telefonen på bilden har en dubbelkamera med blixten placerad separat bredvid. Under kameran hittar man vad som ser ut att vara en fingeravtryckssensor. Telefonen förekommer i ett mörkare utförande samt i en vit eller silverliknande finish och den ser ut att vara täckt av glas. Vi gissar att vi får ge oss till tåls till den 4 oktober innan mystiken kring eventet klarnar helt. 

Mobil RSS

https://www.mobil.se/nyheter/lackta-bilder-kan-forestalla-nya-nokia-71-eller-71-plus