Oneplus får kundsupport på svenska

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Oneplus resa från att vara en mer eller mindre direktimporterad Kinamobil till att bli en av de större spelarna på mobilmarknaden i Sverige fortsätter. Sedan ett tag tillbaka kan man köpa företagets mobiler både via elektronikkedjor och i Telias butiker, där de enligt uppgift varit en av de populäraste mobilerna.

Nu börjar även Oneplus att erbjuda användarsupport på svenska. Supporten öppnar den 2 oktober och kommer att vara tillgänglig vardagar mellan 8 och 17. Man kommer även ha kundsupport på de lokala språken i våra nordiska grannländer Finland, Danmark och Norge. Supporten kan nås via telefon, chatt eller epost.

Enligt Oneplus fattades beslutet om lokalt supportspråk efter användareventet Open Ears i Stockholm i mars, där Oneplus träffade 30 Oneplus-användare under en heldag där man lyssnade på vad användarna önskade sig.

Mobil RSS

https://www.mobil.se/nyheter/oneplus-far-kundsupport-pa-svenska