Överdrivna nollningar

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

lt-debatt

Vi går nu vårat första år på Ingrid Segerstedt i Göteborg. Många gymnasieskolor är kända för att ha extrema nollningar där det händer sjuka grejer. Rykten går om att folk spytt, fått alkoholförgiftningar vilket lett till sjukhusbesök sent på natten och oroliga föräldrar.

Vad går en nollning ut på? Går det ut på att skämma ut ettor och riskera deras hälsa?
Enligt oss på Ingrid Segerstedt så tänker vi annorlunda. Vi har en härlig elevkår som får alla att känna sig välkomna och omhändertagna. Istället för en traumatisk nollning har vi haft en lammjakt som är en rolig upplevelse för alla, där alla får vara med där tanken bakom aktiviteterna är att lära känna varandra.
Vi är sju tjejer som uppskattat ”lammjakten” mycket och vill att andra skolor ska lära sig efter Ingrid Segerstedts elevkår.

Välkomna till Ingrid Segerstedt, här tar vi emot dig med öppna armar och som förälder kan du vara säker att ditt barn är trygg.

Lerumstidningen RSS

https://www.lerumstidning.se/2018/09/overdrivna-nollningar/