Ny version av Xiaomis gamingtelefon Black Shark nu lanserad

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Vi får väl anta att det är den nya versionen av Razer Phone som givit Xiaomi eld i baken. Gamingtelefonen Black Shark släpptes nämligen för bara ett halvår sedan, men redan nu har man alltså presenterat uppföljaren Black Shark Helo. Och det är en – åtminstone på pappret – imponerande enhet man bjuder på, som trots att den kommer så tätt inpå den tidigare enheten ändå bjuder på en rad förbättringar och imponerande specifikationer. 

Större batteri och mer minne

Under skalet på enheten sitter Qualcomms Snapdragon 845-chipp tillsammans med 6 eller 8 GB arbetsminne samt 128 Gb lagringsutrymme. Den som slår till på versionen Sports Edition får 10 GB arbetsminne och en lagringskapacitet på 256 GB. På baksidan hittar man en dubbelkameralösning och på frontstycket finns en ensam selfiekamera på 20 megapixlar. Batteriet har bumpats upp till hela 4 000 mAh och telefonen kommer med stöd för snabbladdning. Det går dessutom att köpa till nya spelkontroller som man fäster på sidorna av enheten, om man föredrar fysiska knappar framför virtuella. Telefonen är till en början aktuell primärt på den kinesiska marknaden där en släpps omgående. 

Mobil RSS

https://www.mobil.se/nyheter/ny-version-av-xiaomis-gamingtelefon-black-shark-nu-lanserad