Alec Baldwin åtalas efter bråk på parkering

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Aftonbladet RSS

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/5VKXjb/baldwin-atalas-efter-parkeringsbrak

 

NÖJE

Skådespelaren Alec Baldwin åtalas för misshandel och trakasserier efter ett parkeringsbråk i New York, skriver Sky News.

Det var på fredagen som ”30 Rock”-stjärnan greps av polis, misstänkt för att ha slagit en man som snott en parkeringsplats framför näsan på Baldwin. Enligt polisen började de båda skrika och knuffa varandra innan slaget, och mannen fick föras till sjukhus med smärtor i käken.

Baldwin förnekar dock att han klippt till någon. ”Normalt kommenterar jag inte något så oerhört förvrängt som dagens story. Men påståendet att jag skulle ha slagit någon på grund av en parkering är falskt, så mycket kan jag säga”, skriver han på Twitter.

Foto: REUTERS TT NYHETSBYRÅN

Alec Baldwin.

60-årige Baldwin har de senaste åren gjort succé med sina Donald Trump-imitationer i satirprogrammet ”Saturday night live”. När gripandet blev känt sade Trump: ”Jag önskar honom lycka till”, som svar på frågor från journalister, och Baldwins kollegor i ”SNL” drev förstås med händelsen i lördagens sändning.

Tre skandaler i nöjesvärlden 2018 01:01

ARTIKELN HANDLAR OM

Alec Baldwin

Kommentera