Testpilot: Creative Sound BlasterX G6 – externt ljudkort för dator och konsol

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Inledning

Creative är en stor aktör på marknaden för ljud och erbjuder allt från hörlurar till ljudkort av olika slag. En av företagets senaste skapelser heter Sound BlasterX G6 och är ett externt ljudkort som kan används med en PC såväl som Playstation 4, Xbox One och Nintendo Switch.

DSCF7001.jpg

Alla mina tidigare interna ljudkort har varit tillverkade av Creative, och de har hängt med väldigt länge samtidigt som de haft stor påverkan på hur jag använt datorer. Frågan är om det fungerar lika bra med extern ljudkort, och det ska jag ta reda på i det här testet.

Häng med när jag tar reda på hur denna, till synes mångsidiga enhet, hanterar mina ljudbehov.

Sweclockers RSS

https://www.sweclockers.com/artikel/26117-testpilot-creative-sound-blasterx-g6-externt-ljudkort-for-dator-och-konsol

Kommentera