Nvidia skickar med Battlefield V vid köp av Geforce RTX ”Turing”

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Vid lanseringar av nya grafikkort är det inte ovanligt att tillverkare skickar med spel eller mjukvara för att locka till köp. Både Nvidia och AMD är duktiga på detta, och de förstnämnda har tidigare bland annat bundlat Destiny 2 med modeller i Geforce GTX 1000-serien.

Nu presenterar Nvidia sitt senaste erbjudande, där de skickar med nyligen lanserade Battlefield V vid köp av grafikkort. Specifikt handlar det om Geforce RTX 2070, RTX 2080 och RTX 2080 Ti samt färdigbyggda system som är bestyckat med något av grafikkorten.

Battlefield V är i dagsläget det enda spelet på marknaden som har stöd för ray tracing i realtid, vilket också är en av de stora nyheterna med Nvidias Geforce RTX 2000-serie. Fler speltitlar är att vänta, med bland annat Shadow of the Tomb Raider samt Metro Exodus som planeras släppas i februari 2019.

Även AMD har en kampanj för sina grafikkort i Radeon RX 500- och Radeon RX Vega-serien, där kunder får med Devil May Cry 5, The Division 2 och Resident Evil 2. Vid köp av Radeon RX 590, Radeon RX Vega 56 och RX Vega 64 ingår samtliga spel, medan kunder endast får välja två av dessa när de köper RX 570 eller RX 580.

Nvidias kampanj löper från den 20 november till den 7 januari och gäller för samtliga modeller ur Geforce RTX 2000-serien.

Läs mer om Battlefield V och ray tracing:

Sweclockers RSS

https://www.sweclockers.com/artikel/26631-nvidia-skickar-med-battlefield-v-vid-kop-av-geforce-rtx-turing