Uppgifter: Bixby 3.0 släpps tillsammans med böjbara Galaxy-telefonen

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Samsung-chefen Eui-Suk Chung leder arbetet med forskning och utveckling av mjukvara på företaget, vilket bland annat innebär att han också leder arbetet med utvecklingen av AI-assistenten Bixby. Och enligt uppgifter till den inofficiella Samsung-bloggen Sam Mobile så ska Chung ha avslöjat att en ny version av Bixby är på gång och ska lanseras tillsammans med Samsungs böjbara smartphone nästa år. Samsung har kämpat hårt för att komma ikapp rivaler som Amazon och Google när det handlar om AI-assistenter, men har så här långt inte lyckats övertyga särskilt många. För en tid sedan kom beskedet om att man öppnar plattformen för tredjeparts-utvecklare, något som möjligen kan få lite fart på utvecklingen av assistenten. 

Få detaljer

Det var i samband med Samsungs utvecklardag för Bixby som beskedet kom, men några detaljer om vad den nya versionen av assistenten kan tänkas bjuda på i form av funktioanlitet och finesser bjöd Chung inte på. Däremot ska han ha sagt att det handlar om en uppgraderad plattform med ”fler möjligheter”. Bixby 2.0 släpptes tillsammans med telefonmodellen Galaxy Note 9 tidigare i år. 

Mobil RSS

https://www.mobil.se/nyheter/uppgifter-bixby-30-slapps-tillsammans-med-bojbara-galaxy-telefonen