Här bryter Hörstadius ihop på vågen

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Aftonbladet RSS

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/bKPpJk/har-bryter-horstadius-ihop-pa-vagen

 

”Biggest loser VIP”-deltagaren i tårar: ”Har inte slarvat”

1 av 2 | Foto: TV4

Erik Hörstadius i tårar när han står på vägen i ”Biggest loser VIP”.

NÖJE

Till slut tar känslorna över i ”Biggest loser VIP”.

Erik Hörstadius kan inte hålla tårarna borta när han ställer sig på vågen.

– Efter fyra veckor på slottet så hade jag verkligen börjat erövra den viktkontroll som jag kämpat efter att få hela mitt vuxna liv, säger han.

I måndagens semifinal av ”Bigget loser VIP” tar känslorna överhanden för Erik Hörstadius, 54.

Han tävlar mot Alexandra Zazzi, 52, och Alexandra Louthander, 27, om två platser i finalen, men när alla tre ska vägas in flödar tårarna för Hörstadius.

Först står han emot och svarar på frågan om han känner sig nervös:

– Jag känner mig konstigt lugn faktiskt. Förlorar jag så kan jag inte säga att jag har slarvat eller så, säger han i programmet.

”Så omvälvande”

Sen brister Hörstadius ut i gråt.

– Jag vill att så många fler ska få vara med om en sån här grej. Jag har längtat efter punkten när jag re-bootar mitt liv och turen gjorde att jag fick den här chansen, säger han.

När Nöjesbladet når honom inför sändningen av semifinalen säger Erik Hörstadius om känslostormen:

– Allt var så omvälvande. Det jag kände var att efter fyra veckor på slottet så hade jag verkligen börjat erövra den viktkontroll som jag kämpat efter att få hela mitt vuxna liv. Det jag hade testat på slottet och gjort så stenhårt utan att ge upp eller slarva. det gick ju så bra för mig.

Slutade gå ner i vikt

Men han påverkades också av sina ”Biggest loser VIP”-kollegor.

– Det andra jag kände var kärleken till Micke (Micke Hollsten, programmets personliga tränare, red anm) och de båda Alexandrorna. Jag tycker så mycket om dem. De bar mig fram och jag bar dem fram. Vi stöttade varandra så mycket, säger Erik Hörstadius.

Efter inspelningen av semifinalen fick samtliga deltagare lämna slottet. De två finalisterna fick fortsätta sin träning på egen hand. Och många av de övriga deltagarna har också fortsatt sin nyfunna hälsoregim.

Hur gick det för dig direkt efter att du lämnade slottet, vad var svårast att hålla i?

– Jag skulle skriva färdigt en bok och så började fotbolls-VM och så skulle jag supa ikapp med kompisarna som man inte träffat på länge. Så alla de grejerna med sömnbrist, alkohol och bokstress gjorde att jag slutade gå ner i vikt direkt. Men samtidigt, tidigare i livet skulle en sån grej ha gjort att jag gått upp 7–8 pannor, men nu höll jag det stången ganska bra faktiskt, säger Erik Hörstadius.

Biggest Loser, förvandlingarna 00:42

TORBJÖRN EK

ARTIKELN HANDLAR OM

Biggest loser

Erik Hörstadius

LÄS OCKSÅ

26 november NÖJE

Dissen mot Anna Book i ”Biggest loser VIP”: ”Inte behövd”

8 oktober NÖJE

Konfronteras efter hånet i ”Biggest loser VIP”

5 november NÖJE

Ilskan efter Gunilla lämnat Biggest loser VIP

29 oktober NÖJE

Gunilla Persson till attack mot ”Biggest loser”-konkurrenten: ”En förolämpning”

22 oktober NÖJE

Alexandra Zazzi om otäcka skadan i ”Biggest loser VIP”

Kommentera