Android Ice Cream Sandwich stängs av från Googles Playbutik

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

2011. Känns det avlägset? Det beror förmodligen på hur gammal du är. I mobilsammanhang är det hur som helst rena juraperioden och att en version av ett operativsystem som släpptes då betraktas som överspelat kanske inte är någon skräll av kosmisk magnitud. Men Android Ice Cream Sandwich – som såg dagens ljus den 19 oktober 2011 – har nu nått bronsåldersstatus och finns på mindre än 1 procent av alla Android-enheter, något som gjort att Google nu skär av tillgången till Playbutiken. Det handlar alltså om enheter med Android 4.x installerat och det innebär att man varken kan uppdatera eller ladda ned nya appar på dem. Den första enhet som begåvades med Ice Cream Sandwich var Samsungs Galaxy Nexus, om du skulle ha problem med att minnas så långt tillbaka i tiden som 2011. 

Mobil RSS

https://www.mobil.se/nyheter/android-ice-cream-sandwich-stangs-av-fran-googles-playbutik

Kommentera