The Outer Worlds är Obsidians nya rollspel

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Utvecklaren Obsidian har gjort sig mest kända spel som Star Wars: Knights of the Old Republic II, Pillars of Eternity och inte minst Fallout: New Vegas, där det sistnämnda anses av många som den bästa titeln i serien. Studion förvärvades så sent som i november av Microsoft och det har länge spekulerats i vad utvecklarens nästa spel skulle komma att handla om.

Under natten stod det klart att det blir ytterligare ett nytt rollspel för Obsidian i form av The Outer Worlds, som presenterades på spelgalan The Game Awards i form av en första trailer. Det rör sig om en actiontitel med rollspelsinslag i förstapersonsperspektiv, vars miljö närmast kan liknas vid ett ihopkok av Fallout, Borderlands och Rage.

Screenshot (6).jpg
Screenshot (7).jpg
Screenshot (8).jpg
Screenshot (10).jpg
Screenshot (12).jpg
Screenshot (13).jpg
Screenshot (14).jpg
Screenshot (15).jpg
Screenshot (22).jpg
Screenshot (23).jpg

The Outer Worlds utspelar sig i utkanten av galaxen, där spelets protagonist vaknar upp på ett vilset koloniskepp efter att ha varit nedfryst en längre tid. Skeppet var på väg till Halcyon – den mest avlägsna mänskliga kolonin, som hotas att förstöras av onda krafter. Spelet sägs bjuda på flertalet stridande faktioner, ett blomstrande djurliv och goda möjligheter för spelare att påverka handlingen baserad på dennes val.

The Outer Worlds släpps under 2019 till plattformarna PC/Windows, Xbox One och Playstation 4.

Sweclockers RSS

https://www.sweclockers.com/artikel/26710-the-outer-worlds-ar-obsidians-nya-rollspel

Kommentera