Raidmax MX-902F är RGB-höljen som monteras på primärminnen

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Ett hett produktområde som vuxit snabbt mot slutet av 2018 är fejkade minnesmoduler och RGB-höljen till primärminnen. Dessa gör att entusiaster kan köpa i princip vilka minnesmoduler som helst utan att tappa möjligheten till att lysa upp datorns innandöme med RGB-belysning.

Nu skruvas konkurrensen om konsumenternas gunst upp ytterligare i samband med att Raidmax äntrar marknaden, i detta fallet med RGB-bestyckade höljen för primärminnen. Raidmax MX-902F är namnet som gäller och modellen bjuder på såväl påkostad konstruktion i aluminium som fem individuella RGB-zoner.

Raidmax2.jpg
Raidmax.jpg

Storleksmässigt gäller en höjd om 51 mm, medan tjockleken mäter in på 8 mm och längden på 127 mm. Sett till kompatibilitet ska den absoluta merparten av DDR2-, DDR3- och DDR4-moduler vara mottagliga för att utrustas med RGB-höljet. Anslutning och styrning sker via en 3-pinskontakt för adresserbar RGB, som möjliggör att varje lampa kan styras individuellt.

Pris och lanseringsdatum för Raidmax MX-902F har inte avslöjats, men bolaget har sedan tidigare en begränsad närvaro på den svenska marknaden. Det återstår därför att se om RGB-höljet dyker upp på svenska butikshyllor.

Vad tycker du om RGB-höljen till primärminnen, är det något som lockar dig?

Läs mer om fejkade minnesmoduler och RGB-höljen:

Sweclockers RSS

https://www.sweclockers.com/artikel/26790-raidmax-mx-902f-ar-rgb-holjen-som-monteras-pa-primarminnen