Nya Xiaomi Mi 9T släpps i Sverige

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Xiaomi offentliggjorde för ett par veckor sedan två telefoner kallade K20 och K20 Pro. Och nu stå det klart att den lite enklare varianten (utan Pro-suffix) är på väg till Europa och även Sverige. Telefonen byter dock namn i samma veva, från K20 till Mi 9T, något som sannolikt skett för att man inte ska förvirra konsumenterna. Telefonen har en 6,39-tums AMOLED-skärm utan sensorpanel eller kamerahål. Istället har man valt en lösning med en pop-up-kamera för selfies. Upplösningen på skärmen ligger på 1 080 x 2 340 pixlar. Telefonen är byggd på Qualcomms hyfsat kraftfulla chippset Snapdragon 730. Arbetsminnet ligger på 6 GB och den interna lagringskapaciteten är 64 GB. Batteriet har en kapacitet på 4 000 mAh. 

På baksidan hittar man en trippelkameralösning med en huvudkamera på 48 megpixlar i kombination med teleobjektiv och vidvinkellins på 8 respektive 13 megapixlar. Något svensk pris har inte avslöjats, men europapriset på 320 Euro torde utgöra en indikation på var vi kommer att landa. Telefonen släpps den 17 juni, det vill säga på måndag och kommer att finnas tillgänglig via Xiomis onlinebutik. 

Även om det inte bekräftats officiellt från Xiaomis håll uppger den svenska distributören för Xiaomi, East-West distribution, att även K20 Pro kommer till Sverige, under namnet Mi 9T Pro.

Mobil RSS

https://www.mobil.se/nyheter/nya-xiaomi-mi-9t-slapps-i-sverige

Lämna ett svar