Driver Lerums kommun och Lerums politiker med oss Lerumsbor?

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Debatt

Kommunen har uppenbarligen ett akut stort behov av ökade intäkter. Då kommer man på märkliga idén att chockhöja avgifter och bestraffa de miljövänliga personer som mot en redan hög avgift låter transportera och på ett säkert sätt omhänderta flytande avfall genom Renova.
Det här med ”miljökommun” var uppenbarligen enbart en tom klyscha.

Plötsligt- utan någon som helst förbättring för användare, miljö eller dem som sköter hämtning – höjer man avgiften per tömning av en slamtank med ca 50 %.
Dessutom påstår kommunens representant att den nya höga avgiften minskar slang-dragning?!? Vänligen förklara omedelbart hur! Tror Lerums politiker att hus/tank flyttar sig närmare körvägar om man chockhöjer avgiften? Självklart är det samma slanglängd som det tidigare varit före den plötsliga prishöjningen. Om vi har lokalpolitiker som inte förstår detta förstår de säkert inte andra frågor heller och de som röstat för den miljöovänliga, meningslösa (förutom straffbeskattning av en liten miljövänlig grupp) chockhöjningen bara måste röstas bort i kommande val!

Lerumstidningen RSS

https://www.lerumstidning.se/2019/07/driver-lerums-kommun-och-lerums-politiker-med-oss-lerumsbor/