Officiellt: Samsung presenterar Galaxy Note 10 den 7 augusti

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Om lite drygt en månad är det dags för ännu ett Unpacked-event, och den här gången kommer Samsung att visa upp den nya versionen av Galaxy Note, en telefon som förvisso inte är företagets mest sålda, men som har en extremt trogen skara fans, och som inte sällan bjuder på extra allt. Samsung brukar offentliggöra sina nya Galaxy Note-enheter i augusti, så att offentliggörandet av Galaxy Note 10 sker den 7 augusti är knappast någon skräll, och dessutom är det ett datum som det cirkulerat rykten om tidigare. Evenemanget kommer att äga rum på Barclays Center i Brookly, New York, det vill säga samma plats som man valde för offentliggörandet av förra årets Galaxy Note 9.

På den inbjudan som nu skickats ut ser man spetsen av styluspennan S-Pen samt ett – trumvirvel – ett kamerahål. Och visst, att Galaxy Note 10 lär få ett kamerahål i stil med det som finns på Samsungs Galaxy S10-telefoner var förvisso väntat, men att puffa för det i en inbjudan känns onekligen lite torftigt. Det kan förstås också vara en indikation på att man inte vill avslöja det största nyheterna redan på förhand. Obekräftade uppgifter har gjort gällande att Samsung kommer att släppa flera versioner av Galaxy Note 10, åtminstone en ordinarie version med en skärmstorlek på 6,3 tum samt en plusvariant med 6,8-tumsskärm och 5G-stöd. Det har även förekommit uppgifter om hela fyra varianter. Samsung brukar normalt sett släppa sina Note-telefoner ett par veckor efter offentliggörandet, och således lär Note 10 dyka upp i butikerna någon gång i mitten av augusti. 

Mobil RSS

https://www.mobil.se/nyheter/officiellt-samsung-presenterar-galaxy-note-10-den-7-augusti