Skattepengar till gratisladdning

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Debatt

När tänker Lerums kommun börja ta betalt för laddning av elbilar? I dagsläget betalar alla vi skattebetalare, lågavlönade och pensionärer såväl som andra, för gratis laddning av elbilar för de som har råd att skaffa en elbil. Många av dessa fordonsägare är inte ens från kommunen, utan kommer t.ex från Norge. Förstår inte logiken bakom detta.

Misstänker att det är ett enkelt sätt att fuska sig till en kvalificering som ”miljökommun”.
Detta är ett oskick som uppfattas som mycket stötande, åtminstone av de som fattat vad som pågår.

Andra kommuner i landet har insett hur feltänkt detta är, och börjat ta betalt. När tänker Lerums kommun sluta skänka bort skattepengar till välbeställda fordons­ägare som inte behöver några subventioner?

Irriterad Lerumsbo

Lerumstidningen RSS

https://www.lerumstidning.se/2019/07/skattepengar-till-gratisladdning/