Nu får HTC U12 Plus Android Pie – utrullningen påbörjad

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

HTC-flaggskeppet U12+ skulle tillsammans med U11 och U11+ egentligen ha fått Android Pie senast förra månaden, men av någon anledning blev uppdateringen för just U12 Plus försenad. Exakt vad som föranlett förseningen är oklart, men många användare vädrade sin frustration efter att den utlovade uppdateringen ”i mitten av juni” uteblivit och vi gått in i juli månad. Men nu har utrullningen av Pie inletts. Till en början är det användare i Taiwan som får uppdateringen, men resterande delar av världen ska följa inom kort om allt går som planerat. 

Uppdateringen har nummer 2.45.709.1 och är 1,06 GB stor. Det framgår inte särskilt många detaljer om uppdateringen, förutom att man gjort vissa systemförbättringar samt plockat bort nedlagda Google Plus från flödet Blink Feed. Det ska redan förekomma uppgifter om en del mindre buggar i uppdateringen. 

Mobil RSS

https://www.mobil.se/nyheter/nu-far-htc-u12-android-pie

Lämna ett svar