Testpilot: PNY XLR8 CS3030 – en svanesång för SSD-enheter över PCI Express 3.0

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Inledning

PNY är kanske inte det mest kända märket inom konsumentmarknaden för datorkomponenter men företaget tillverkar ett flertal olika komponenter, däribland grafikkort och lagringsenheter. Under varumärket XLR8 (Accelerate) lanserar PNY en uppsjö av datorkomponenter riktade mot konsumentmarknaden men med uppbackning av sitt stora supportnät världen över.

pny_computex-1.jpg

Hos mig har PNY:s nuvarande flaggskepps-SSD CS3030 landat för en omgång tester. Detta är en NVMe-lagringsenhet som arbetar över gränssnittet PCI Express 3.0. PNY:s produktsida innehåller inte direkt ett överflöd av information så jag tar tillfället i akt och gräver lite extra när jag har enheten hos mig. Häng med!

Sweclockers RSS

https://www.sweclockers.com/artikel/27681-testpilot-pny-xlr8-cs3030-en-svanesang-for-ssd-enheter-over-pci-express-3-0

Lämna ett svar