Stjärnans avklädda gravid-avslöjande

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;





https://gfx.aftonbladet-cdn.se/image-c/34190617/1000/normal/21875cda42/musk.jpg

avFelix Blom

Publicerad:

Indiepopartisten Grimes, 31, och multimiljardären Elon Musk, 48, väntar barn.

I en avklädd uppdatering på artistens instagram visar hon upp sin mage och gör en nytolkning av den klassiska ultraljudsbilden.

Paret sågs första gången tillsammans på Met Gala under våren 2018. Förhållandet som startade som en flört på Twitter har nu alltså utmynnat i en tillökning. Till fansens stora glädje visade Grimes, 31, upp gravidmagen på Instagram under torsdagsmorgonen. Photoshoppat över magen var då bilden av ett foster. Kommentarerna flödade in i tusentalen och skrevs av lyckönskande fans och ”befria bröstvårtan”-supporters. Helt i linje med artistens tidigare utmanande inlägg på Instagram var hon nämligen i övrigt avklädd. I en skämtsam rubrik till bilden skriver hon: ”Censurerad, för Instagram skull, haha. Jag kom nästan undan med det.” För Elon Musk blir det kommande barnet den sjätte i skaran. Då han har fem barn tillsammans med ex-frun Justine Wilson.

Publicerad:

Aftonbladet RSS

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/2G0aBG/grimes-och-elon-musk-vantar-barn