Så mycket bättre blir Samsungs nya hörlurar Galaxy Buds Plus

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Det är rimligt att anta att Samsungs nya trådlösa hörlurar Buds Plus kommer att följa med gratis vid förbetställningar av Samsungs nya telefoner Galaxy S20 Plus och S20 Ultra, men nu har även ett faktiskt pris synts till. Enligt teknikjournalisten Max Weinberg ska priset om du vill köpa de nya hörlurarna hamna på 149,99 dollar, vilket är tjugo dollar mer än lanseringspriset för föregångarna. Något svenskt pris har vi inte fått någon information om ännu. 

Prestandan i de nya hörlurarna ska ha förbättrats märkbart. Batteritiden ska vara fördubblad i själva hörlurarna, vilket betyder upp till tolv timmar. Laddnings- och förvaringsburken har även den fått ett kraftigare batteri på 270 mAh istället för 252 mAh som i föregångaren. De kommer inte få någon aktiv brusreducering men de ska, enligt rykten, få förbättrad isolering från omvärldens ljud. De ursprungliga Galaxy Buds hade ju gummiproppar som stängde ute en del ljud och de ska med andra ord vara förbättrade i de nya lurarna. Den slutgiltiga specifikationen kommer sannolikt vid lanseringen som tros vara i samband med Samsung Unpacked den 11 feburari. Samsung själva har inte kommenterat uppgifterna.

Mobil RSS

https://www.mobil.se/nyheter/sa-mycket-battre-blir-samsungs-nya-horlurar-galaxy-buds-plus