OnePlus bekräftar 8T 5G

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Nu har OnePlus bekräftat att företaget snart kommer att lansera sitt nästa flaggskepp OnePlus 8T 5G. Företaget avslöjade namnet via sociala medier tillsammans med att den ”kommer snart”. Det spekuleras i att detta ”snart” kommer att vara den 14 oktober.

Vanligtvis brukar T-serien med OnePlus-telefoner bara erbjuda mindre uppdateringar jämfört med seriens tidigare telefon, i det här fallet OnePlus 8, men den här gången förväntas den nya versionen erbjuda fler och större uppdateringar än vanligt. Det spekuleras bland annat i att skärmen kommer att vara uppgraderad till att stödja 120 Hz, att den bakre kameran kommer att innehålla betydande förbättringar samt att laddningen ska vara uppdaterad till 65W.

Det förekommer även om att den kommer att använda Snapdragon 865 Plus.

Mobil RSS

https://www.mobil.se/nyheter/oneplus-bekraftar-8t-5g