Så vill Samsung få bättre djupavläsning

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

Tidigare arbetade Samsung med en typ av sensorer som kallades Time of Flight, vilken skulle användas tillsammans med telefonkameran för att bland annat ge bättre skärpa. Resultatet blev inte som det var tänkt, och även om de dök upp i Galaxy S20 var Time of Flight borta redan i Galaxy Note 20. En rapport visar att den kommer att vara frånvarande även i nästa års Samsung Galaxy S21. Eventuellt kan dock Galaxy S21 innehålla en liknande teknik.

I dokument som har lämnats in till European Union Intellectual Property Office beskrivs en ny ISOCELL Vizion-kamera som i beskrivningen tyder på en ny variant 3D Time of Flight-sensor. Det skulle i så fall kunna handla om en av Samsung egenutvecklad sensor för att ge företaget mer kontroll över utvecklingen.

Mobil RSS

https://www.mobil.se/nyheter/sa-vill-samsung-fa-battre-djupavlasning