Thorsten Flinck sjuk: ”Drabbade även mig”

Detta inlägg post publicerades ursprungligen på denna sida this site ;

https://imgs.aftonbladet-cdn.se/v2/images/4a8d95bc-e24e-4a6e-a92d-bc8d34bd9528?fit=crop&h=550&q=50&w=1500&s=969b6752050a80710f6674d979361ccd85e025f7

Skådespelaren ber om ursäkt till sina kunder

Thorsten Flinck är sjuk i corona.

På sin Instagram skriver skådespelaren att han till slut nåddes av viruset.

– Just nu måste jag bli frisk först och främst, hoppas ni förstår, skriver han.

Thorsten Flinck, 59, är sjuk i covid-19. På sin Instagram skriver skådespelaren om beskedet, och ber om ursäkt till dem som köpt tavlor av honom.

”Jag har helt enkelt fått Corona. Jag ber så oerhört om ursäkt för att några tavlor ännu inte kommit iväg, men just nu måste jag bli frisk först och främst, hoppas ni förstår”, skriver han.

Thorsten Flincks manager skriver i ett sms att han symptomen liknar en lättare förkylning, men att han inte vill svara på frågor i nuläget.

I början av året ställde han ut sina akvareller, ”Morfintomtar”, på Södermalm i Stockholm. I en intervju med Aftonbladet i januari förklarade han utställningens namn.

Gjorde podcast med brodern

– När mitt morfinmissbruk eskalerade, när det var som värst, vi pratar 2004 ungefär så var även höjden på min karriär som störst. Det var så att jag satt och pratade med skådespelaren Paul Newman ena dan om att göra ”Dödsdansen” på Broadway, fem veckor senare låg jag på en parkbänk i Humlegården.

– Det kan gå fort. Folk tror för övrigt fortfarande att jag ligger med en kanyl i armvecket, men så är det inte, sade han.

I höstas spelade han in en podcast, ”Återföreningen” tillsammans med barndomsvännen Sigge Eklund och brodern Rickard Flinck. I podcasten reder bröderna, som inte träffats på 20 år, sina konflikter.

Thorsten Flinck är sedan tre år tillbaka tillsammans med Daniella Karlsson, 29.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN

Aftonbladet Nöje RSS

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/R90gM2/thorsten-flinck-sjuk-i-corona-drabbade-aven-mig-till-slut